Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Campingul Zănoaga, un loc perfect pentru relaxare în mijlocul naturii! FOTO

TIMP LIBER: Campingul Zănoaga, un loc perfect pentru relaxare în mijlocul naturii! FOTO 

camping-zanoaga-5

Cheile Zănoagei fac parte din suita de areale deosebite, locuri unde natura te copleşeşte prin diversitate. Ca să ajungi aici, porneşti din DN 71 Sinaia-Târgovişte, pe Transbucegi, apoi, din zona Dichiu, continui drumul pe DJ 714, spre Peştera.

În apropierea barajului de la Bolboci, într-o vale deosebită,protejată de munţi, pe malul Ialomiţei, se află amplasat Campingul Zănoaga, un complex de odihnă şi recreere pitoresc, format din 14 căsuţe cochete. Spaţiul de agrement montan pune la dispoziţia turiştilor şi locuri de campare, perimetru destinat rulotelor şi caravanelor, cu acces la grupuri sanitare şi posibilitatea de racordare la reţeaua de energie electrică.

Din camping poţi porni în drumeţie, pe cărările de munte marcate special, către Lacul Scropoasa, Cascada 7 Izvoare, Cheile Tătarului, Lacul Bolboci şi Turbăria Lăptici.

Pentru o noapte petrecută într-una din căsuţele din Campingul Zănoaga plăteşti 50 de lei. Posesorii de rulote pot campa cu 25 de lei pe noapte, iar turiştii care preferă să înnopteze la cort trebuie să achite 20 de lei – pentru cortul de 3-4 persoane şi 15 lei – pentru cel de 1-2 persoane.

Mai multe relaţii pentru rezervări şi alte facilităţi puteţi obţine la telefon 0735.506.111 sau direct pe site-ul CARPATMONTANA SERV SA: www.carpatmontana-serv.ro

camping-zanoaga-2 camping-zanoaga-6 camping-zanoaga-10 camping-zanoaga-13 camping-zanoaga-14

Adaugă un Comentariu

*