Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TIMP LIBER: Complexul Hotelier Gâlma, soluţia ideală pentru relaxare şi întâlnirile de afaceri şi simpozioane

TIMP LIBER: Complexul Hotelier Gâlma, soluţia ideală pentru relaxare şi întâlnirile de afaceri şi simpozioane 

galma 1

Pe valea superioară a râului Ialomiţa, înconjurat de versanţi împăduriţi, la întretăierea drumurilor ce şerpuiesc şi urcă spre culmile Bucegilor, fie spre Cariera Lespezi, fie spre Peştera Rătei sau Valea Brăteiului, se află Complexul Hotelier Gâlma. Edificiul, administrat de Carpatmontana Serv SA, este destinat turismului, dar şi pentru organizarea de simpozioane, întâlniri de afaceri, evenimente speciale, team building-uri, cursuri de formare profesională şi activităţi de protocol.

Hotelul Gâlma se află la circa 1 km de DN 71 Târgovişte-Sinaia, pe teritoriul comunei Moroieni. Capacitatea de cazare este de 45 de locuri. Turiştii au la dispoziţie 18 camere duble, o cameră single şi două apartamente. Spaţiile de cazare şi odihnă sunt mobilate cu gust, luminoase, dispun de grupuri sanitare proprii, conexiune la cablu TV şi frigider cu minibar. Restaurantul dispune de 45 de locuri, iar condiţiile de servire sunt excelente. Personalul calificat poate prezenta, la cerere, variantele de meniuri pentru pensiune completă.

Pentru organizarea diferitelor tipuri de întâlniri, Complexul Hotelier Gâlma dispune de o sală de conferinţe dotată cu tablă, videproiector, xerox, flipchart, internet wireless şi sistem modern de sonorizare. Doritorii de odihnă şi agrement au la dispoziţie teren de sport, dotat cu instalaţie de nocturnă, foişor, mase de tenis şi biliard. Cei care vor să plece în drumeţii prin împrejurimi pot închiria biciclete. Persoanele care practică înotul se pot delecta în piscina acoperită, cu apă încălzită.

galma 5

Tarifele de cazare practicate de Hotelul Gâlma-Moroieni

– cameră dublă fără mic dejun-80 de lei-de luni până joi
– cameră dublă fără mic dejun-90 de lei-weekend
– cameră dublă cu mic dejun-110-de luni până joi
– cameră dublă cu mic dejun-120 de lei în weekend
– cameră în regim de single fără mic dejun-60 de lei de luni până joi
– cameră în regim de single fără mic dejun, 70 de lei în weekend
– cameră în regim de single cu mic dejun, 75 de lei, de luni până joi
– cameră în regim de single cu mic dejun, 85 de lei în weekend
– apartament fără mic dejun, 100 de lei, de luni până joi
– apartament fără mic dejun,110 de lei în weekend
– apartament cu mic dejun,130 de lei,de luni până joi
– apartament cu mic dejun,140 de lei în weekend
– taxă piscină, 10 lei de persoană
– închirieri biciclete, 5 lei ora
– închirieri masă billiard, 5 lei ora
– închirieri ATV,40 de lei ora

Pentru tabere şcolare, tariful este de 95 lei/pers/zi – cazare + pensiune completă şi se asigură gratuitate pentru o persoană la fiecare 10 persoane plătitoare. Rezervări şi informaţii suplimentare puteţi obţine la telefoanel 0245.772.646 sau 0735.506.111.

galma 4 galma 3 galma 2 galma 6

Adaugă un Comentariu

*