Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Concert educativ, demonstraţii florele şi muzică bună la Ploieşti Shopping City

TIMP LIBER: Concert educativ, demonstraţii florele şi muzică bună la Ploieşti Shopping City 

ploiesti-shopping-city

Weekendul acesta, 10-11 decembrie, toți cei care vor păși pragul centrului comercial Ploieşti Shopping City, de la mic la mare, se vor putea bucura de concertul educativ adresat copiilor „Petrică și Lupul”, organizat de Fonetic Quintet, demonstrații florale și un program muzical susținut de Filarmonica „Paul Constantinescu”.

Sâmbătă – 10 decembrie, începând cu ora 11:30, micuții sunt așteptați, în zona scărilor rulante, să urmărească „Petrică şi Lupul”, una dintre cele mai interpretate povești din întreaga lume. Concertul educativ îi învaţă puterea prieteniei. De asemenea, copiii vor fi familiarizați într-un mod interactiv cu instrumentele muzicale folosite în concert și vor afla de la membrii Fonetic Quintet și realizatoarea de emisiuni radio, Oana Niculae, rolul fiecăruia. Practic, vor descoperi cât de distractive pot fi flautul, clarinetul, oboiul, cornul și fagotul și, de ce nu, vor prinde curaj să studieze unul dintre instrumente.

După momentul dedicat celor mici, este rândul adulților să se bucure de un moment special, plin de creativitate. Școala de Flori va organiza, în intervalul orar 13:30-15:00, tot în zona scărilor rulante, demonstrații florale cu tematică de sărbători, avându-l drept invitat pe însuși Hidde Klink, campionul național de floristică al Olandei. La doar 22 de ani, Hidde Klink se declară „florist trup și suflet”, este campion național la categoria juniori și își dorește să transmită dragostea și pasiunea sa pentru flori, dovedind că poți face performanță în acest domeniu de la o vârstă fragedă. Împreună cu Hidde Klink și reprezentanții Școlii de Flori, cei prezenți vor realiza aranjamente florale de sezon, fiecare urmărind să surprindă spiritul Crăciunului și să aducă feeria și magia sărbătorilor de iarnă.

Duminică, de la ora 14:00, Filarmonica „Paul Constantinescu” va susţine un program muzical inspirat din cele mai frumoase piese de sezon.

Adaugă un Comentariu

*