Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: De Paşte, distrează-ţi copilul la Fabrica de Ciocolată deschisă în Ploieşti Shopping City

TIMP LIBER: De Paşte, distrează-ţi copilul la Fabrica de Ciocolată deschisă în Ploieşti Shopping City 

fabrica ciocolata shopping Ploiesti

Ploieşti Shopping City, cel mai important centru comercial din Prahova, va avea un program special în perioada sărbătorilor pascale. Până pe 10 aprilie, va fi deschis până la ora 23:00. Sâmbătă – 11 aprilie, puteţi merge la cumpărături până la ora 19:00. În prima zi de Paşte, Ploieşti Shopping City va fi închis, iar luni, 13 aprilie, mall-ul va reveni la programul normal de funcţionare.

În tot acest timp, cei mici sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, unde vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice sărbătorii de Paște și vor construi castele din jucării Lego. Totodată, Iepurașul de Paște va fi prezent și va face poze cu toți cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Programul Fabricii de Ciocolată este de luni până vineri, între orele 14:00 şi 20:00, iar, în weekend, în intervalul orar 11:00 şi 21:00.

Adaugă un Comentariu

*