Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Distracţie şi reduceri irezistibile la Ploieşti Shopping City

TIMP LIBER: Distracţie şi reduceri irezistibile la Ploieşti Shopping City 

ploiesti-shopping

„Christmas Sale Weekend” reprezintă momentul oportun pentru a face ultimele cumpărături de Crăciun. În perioada 16 – 18 decembrie 2016, la Ploieşti Shopping City te aşteaptă trei zile de reduceri irezistibile. Clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii până la produse de înfrumusețare, decorațiuni și electrocasnice. Oricine va putea astfel să așeze sub brad cadourile perfecte pentru cei dragi.

De asemenea, Ploiești Shopping City a avut grijă să pregătească multe alte momente speciale. Pe lângă reduceri și oferte, vizitatorii sunt invitați să profite și de o promoție inedită. Până pe 8 ianuarie 2017, cumpărăturile în valoare de 300 lei le oferă șansa să participe la o tombolă care îi premiază pe loc cu un set de iarnă format din fular și căciulă.

Pregătirile pentru Crăciun nu pot fi complete fără o vizită a Târgului de Crăciun, din cadrul Ploiești Shopping City. Până pe 23 decembrie, vizitatorii se pot bucura de produse 100% românești realizate de producători tradiționali și artizani handmade.

Până pe 8 ianuarie 2017, cei mici se vor putea costuma și vor intra în lumea de basm din „Valea Bucuriei Înzăpezite”, o poveste special creată pentru ei. Povestea a fost așternută într-o carte uriașă din care spiridușii și Moș Crăciun vor citi în fiecare zi, în intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) și 11:00-19:00 (sâmbătă și duminică). Micuții vor avea ocazia și să își creeze cutia de cadouri dorită. Cu ajutorul spiridușilor de la „Atelierul lui Moș Crăciun”, aceștia vor putea să dea frâu liber creativității, iar la final, fiecare cutiuță realizată va fi umplută cu dulciuri, pentru a răsplăti efortul depus.

Adaugă un Comentariu

*