Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » TIMP LIBER: Fascinanta violonistă Ekaterina Valiulina, în concert la Bucureşti. Intrarea este liberă!

TIMP LIBER: Fascinanta violonistă Ekaterina Valiulina, în concert la Bucureşti. Intrarea este liberă! 

Ekaterina Valiulina

Marţi, 8 decembrie 2015, de la ora 20:00, violonista Ekaterina Valiulina va susţine un concert extraordinar în Sala Enescu a Hotelului Ibis Nord din Bucureşti, în cadrul EUROPAfest Tour 2015, eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Accesul este liber în limita locurilor disponibile.

Ekaterina Valiulina este astăzi una dintre cele mai versatile și carismatice prezențe pe scena muzicii clasice, fiind considerată de specialiști o mare speranță a generației sale. Ea reușește să captiveze audiența prin interpretări originale, unice, în care exprimarea pasională se combină cu o profundă înțelegere a muzicii și cu dorința de a transmite emoție și a rezona cu publicul.

De origine rusă, Ekaterina Valiulina a început studiul viorii la 5 ani și povestea sa de dragoste cu muzica a continuat prin câștigarea a numeroase distincții și premii în concursuri internaționale din Germania, Croația, Rusia, Italia și Romania, în 2015 fiind laureată a Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex care își propune să reunească valorile creative și interpretative din România alături de artiști din Europa și de pe alte continente. În 2015 EUROPAfest Tour a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii, Jeunesses & Dinu Lipatti, Hotel Mara Sinaia, Hotel Ibis Nord și The Last Coin.

Adaugă un Comentariu

*