Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Ofertă specială pentru tabere în Munţii Bucegi! Astăzi, Cabana Dichiu

TIMP LIBER: Ofertă specială pentru tabere în Munţii Bucegi! Astăzi, Cabana Dichiu 

dichiu 1

Muntele i-a fascinat dintotdeauna pe iubitorii de linişte, poezie şi înălţimi, iar Bucegii o fac într-un mod aparte, ţinând cont de legendele şi poveştile pline de mister. De la Peştera Ialomiţei, Vârful Omu, Babele şi Sfinxul care veghează orizontul într-un mod enigmatic…

CarpatMontana Serv SA vine în sprijinul celor îndrăgostiţi de culmile semeţe ale Bucegilor printr-un întreg şirag de cabane şi complexe turistice amplasate în zone cheie, la răscrucea drumurilor spre inima munţilor.

Cabana Dichiu este deschisă 24 de ore din 24 şi pusă la dispoziţia iubitorilor de drumeţii, de aer curat, pentru cei care vor să conecteze la energiile universale care emană din străfundurile Bucegilor.

dichiu 2

Elegantul obiectiv turistic a fost construit pe Vârful Dichiu, într-un cadru mirific, cu privelişti deosebite. De la cabană poţi porni spre Piatra Arsă şi Babele sau să o apuci către Zănoaga, Scropoasa, Bolboci, Padina şi Peştera. Nu poţi omite din călătorie nici Cascada 7 Izvoare, cu renumita apă a nemuririi.

Cabană Dichiu dispune de 10 camere şi poate asigura cazarea pentru 40 de persoane. Are bucătărie proprie, dotată cu utilaje moderne, şi o sală-restaurant, unde pot servi masa 40 de persoane. Edificiul beneficiază şi de generator electric, captare de apă şi staţie de epurare. Prin urmare, se pretează de minune pentru organizarea de tabere pentru elevi şi sportivi, iar CarpatMontana Serv SA întocmeşte pachete personalizate de servicii. Relaţii se pot obţine la telefoanele 0245.708.541 sau 0735.506.111.

dichiu 3 dichiu 4

Adaugă un Comentariu

*