Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 22, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Primăria Târgovişte te provoacă să te distrezi de 1 Mai!

TIMP LIBER: Primăria Târgovişte te provoacă să te distrezi de 1 Mai! 

1 mai in familie

Eşti din Târgovişte şi nu ţi-ai făcut planuri cum să-ţi petreci ziua de 1 Mai? Primăria are o soluţie pentru tine! Te provoacă să vii în Parcul Chindia şi să te distrezi. Nu trebuie decât să-ţi formezi o echipă de cinci persoane, iar de restul se ocupă administraţia locală!

Concursul „1 Mai în familie” se anunţă a fi unul antrenant, astfel încât şi susţinătorii de pe margine să simtă adrenalina. Înscrierile se fac vineri, între orele 09:00 – 11:00, în zona scenei ce va fi instalată la intrarea în parc. Participanţii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate, iar pentru copii – certificatul de naştere şi un acord al părinţilor. De asemenea, este obligatoriu ca din echipe să facă parte un copil cu vârsta între 7 şi 10 ani şi o persoană care să aibă între 50 şi 65 de ani.

Concurenţii vor avea de susţinut probe sportive, de îndemânare, perspicacitate şi coordonare: piscina buclucaşă; ştafeta veselă; umple găleata; hidrobicicleta; frânghia; karaoke etc.

Premiile puse la bătaie sunt consistente: 300 de lei pentru fiecare membru al echipei ce se va clasa pe locul I; 200 lei pentru cei de pe locul II şi câte 100 lei pentru locul III.

În paralel cu desfăşurarea concursului, pe scenă vor avea loc reprezentaţii artistice şi de dans.

Adaugă un Comentariu

*