Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: „Serenada Primăverii”, spectacol gratuit la Casa Tineretului din Târgovişte

TIMP LIBER: „Serenada Primăverii”, spectacol gratuit la Casa Tineretului din Târgovişte 

serenada primaverii

Târgoviştenii şi nu doar ei sunt invitaţi sâmbătă, 5 martie 2016, să petreacă momente extraordinare la Casa Tineretului din Târgovişte (Clubul Studenţilor), unde va fi pus în scenă spectacolul de cântec şi dans „Serenada Primăverii”, în organizarea „Happy Dance Academy” (coordonator Daniela Rotari – profesor coregraf) şi Parohia „Înălţarea Domnului” Catedrala Eroilor, prin Corul de copii „Anastasis” (îndrumător preot Lucian Constantin Mileşan).

Programul va fi deschis la ora 16:00, cu o serie de ateliere de creaţie felicitări şi mărţişoare la care vor putea participa copiii. Activităţile vor fi coordonate de trei cadre dida ctice care s-au alăturat acestei iniţiative lăudabile: Paula Mihălăchioiu (Şcoala Populară de Artă Târgovişte), Roxana Cernea (Pippolino Arte), Nicolae Dumitra (Palatul Copiilor Târgovişte). De la ora 17:00, copiii vor oferi publicului momente de cântec, poezie şi dans.

Corul de copii “Anastasis”, de la Parohia “Inălţarea Domnului” – “Catedrala Eroilor” din Târgovişte, dirijat de părintele Lucian Constantin Mileşan, a fost înfiinţat în anul 2009, cu scopul de a îndrepta atenţia copiilor spre valorile muzicale autentice, de a exprima prin cântec recunoştinţa faţă de Dumnezeu, precum şi bucuria de a fi împreună în comuniune prin rugăciune şi cânt.

Şcoala de balet si dans “Happy Dance Academy”, coordonată de prof. coregraf Daniela Rotari (Toderaşcu), şi-a început activitatea în Târgovişte, în urmă cu trei ani şi jumătate, dar a reuşit în acest timp să se impună între cele mai bune şcoli de dans din ţară, calificânduse şi în 2015, şi în 2016, la Mondialele DanceStar. Copii cu vârste începând de la 3 ani învaţă să se exprime prin dans, deprind eleganţa ţinutei şi dezvoltă încredere în sine.

Adaugă un Comentariu

*