Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Oferă-i copilului tău un regal de bucurie la Ploieşti Shopping Center

TIMP LIBER: Oferă-i copilului tău un regal de bucurie la Ploieşti Shopping Center 

ploiesti-shopping-city

Centrul comercial Ploieşti Shopping Center organizează pe 1 decembrie un târg de produse tradiționale românești, care va pune la dispoziția vizitatorilor o varietate de preparate culinare, pregătite cu grijă de cei mai iscusiți producători locali. De asemenea, pentru a sărbători Marea Unire, toți cei care trec pragul complexului comercial de 1 Decembrie vor fi întâmpinați cu vin fiert și cu stegulețe tricolore.

Sub conceptul „Trăiește o iarnă de poveste, oferă-ți un regal de bucurie”, Ploiești Shopping City a pregătit clienţilor suprize numeroase până în data de 8 ianuarie 2017. Cei mici sunt așteptați în „Regatul Cadourilor”, unde se vor costuma și vor intra în lumea de basm din „Valea Bucuriei Înzăpezite” – o poveste special creată pentru ei și așternută într-o carte uriașă din care vor citi pentru ei, la căldura şemineului, spiridușii sau chiar Moș Crăciun. Accesul este gratuit, iar ateliere durează 40 de minute, de luni până vineri, de la ora 16:00 la ora 19:00, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00. În plus, alături de animatorii spiriduşi de la „Atelierul lui Moş Crăciun”, copiii își vor putea crea cutia de cadou dorită. Pentru acest lucru, va fi nevoie ca cei mici să își pună doar imaginația la lucru, având de ales dintre o multitudine de materiale (beteală, glitter, steluțe, fundițe, figurine, abțibilduri, creioane colorate, carioci), asigurate de centrul comercial. La final, fiecare cutiuță realizată va fi umplută cu dulciuri, pentru a răsplăti efortul depus.

Adulţii care au efectuat cumpărături în Ploiești Shopping City în valoare de cel puțin 300 de lei vor putea participa la o tombolă cu premii. Vor câştiga pe loc un set de iarnă format din fular și căciulă, perfect pentru zilele reci din această perioadă și pentru cele mai reușite fotografii cu zăpadă.

Adaugă un Comentariu

*