Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Week-end cu surprize şi reduceri la Ploieşti Shopping City!

TIMP LIBER: Week-end cu surprize şi reduceri la Ploieşti Shopping City! 

reduceri ploiesti shopping

În acest week-end, centrul comercial Ploieşti Shopping City să startul reducerilor! Preţurile vor fi chiar şi cu 70% mai mici, iar clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte la articole de înfrumuseţare. În plus, orice achiziţie în valoare de 200 de lei, făcută în acest week-end, vă oferă oportunitatea de a câştiga un premiu, prin tragere la sorţi: voucher cadou Intersport, o sticlă de vin, gloss Sephora, voucher de cumpărături în cadrul Ploiești Shopping City. De asemenea, toţi clienţii care vor cheltui 50 de lei vor primi un voucher pentru o oră de biliard în cadrul sălii de jocuri Play Again.

Aşa cum ne-a obişnuit, Ploieşti Shopping City a pregătit şi multe surprize, de care să vă bucuraţi sâmbătă, în intervalul orar 13:00 – 18:00, şi duminică, între 12:00 şi 18:00. Doamnele vor putea beneficia, în spaţiul special amenajat în zona scărilor rulante, de servicii gratuite de hairstyling, make-up, unghii tehnice oferite de Marigold, Make-up by Rodica Georgescu, Atelierele Ilbah. În plus, reprezentanții Nico Fitness vor susține demonstrații de mișcare și dans și îi vor încuraja pe cei prezenți la un stil de viață sănătos și activ. Participanții la demonstrații și ateliere vor avea apoi posibilitatea să se înscrie în tombola care îi va premia din oră în oră.

Evident, a fost gândit şi un program special pentru cei mici, care se vor întâlni cu Rontyz, sâmbătă între 10:00 şi 13:00. Cu această ocazie, membrii clubului care și-au sărbătorit ziua de naștere în perioada 03.12-13.01, vor primi un cadou surpriză.

Adaugă un Comentariu

*