Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Tinerii din ALDE, de partea copiilor cu autism. Şi tu poţi să ajuţi!

Tinerii din ALDE, de partea copiilor cu autism. Şi tu poţi să ajuţi! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.surasulalbastru.ro)

Asociaţia Autism, Terapie, Sport şi Arte a demarat, cu sprijinul tinerilor din cadrul Organizaţiei ALDE, o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu autism. Donaţiile se vor efectua în contul RO69BITR000310064430RO02, deschis de Asociaţia Autism, Terapie, Sport şi Arte. Contribuţia tinerilor liberali şi democraţi constă în realizarea unor brăţări-simbol şi distribuirea acestora, pentru a-i sensibiliza pe cetăţeni cu privire la situaţia copiilor cu autism.

„Credem că e de datoria fiecărui partid să susţină astfel de demersuri caritabile. Politica ar trebui să fie despre schimbarea societăţii în bine, iar această schimbare nu vine aşteptând să ajungi la putere din patru în patru ani. E nevoie de noi în foarte multe feluri, nu doar în confruntări politice, iar campaniile umanitare chiar merită toată implicarea de care suntem capabili. Am început anul trecut cu un proiect local de succes, am strâns bani pentru o fetiţă, Maya, diagnosticată cu paralizie cerebrală, în parteneriat cu Asociația Doar un Pas, iar acum iniţiem această campanie naţională pentru copiii cu autism”, a precizat Ionuţ Negoi – copreşedintele tineretului ALDE.

De astăzi, 22 august 2016, fiecare cetăţean îşi va putea obţine propria brăţară şi poate afla mai multe despre campania „De partea copiilor cu autism” de la oricare dintre sediile judeţene ale Alianţei Liberalilor şi Democraţilor.

Adaugă un Comentariu

*