Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » Tinerii PMP cer Guvernului bani pentru elevii români premiaţi de NASA

Tinerii PMP cer Guvernului bani pentru elevii români premiaţi de NASA 

Foto: edu-news.ro

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară cere premierului Victor POnta să îi sprijine pe elevii români premiaţi la concursul organizat de NASA și National Space Society să ajungă la Los Angeles, pentru a-şi prezenta proiectele câştigătoare.

Elevii români au obţinut nu mai puțin de 34 de diplome constând în premiile I, II, III și mențiuni. La concurs au participat peste 1.500 de elevi din peste 18 țări.

„Pentru ca succesul lor să fie însă complet, elevii trebuie să călătorească la Los Angeles în luna mai, pentru a-şi prezenta proiectele la cea de-a 33-a conferinţă a National Space Society. Din păcate, însă, Guvernul României demonstrează că nu are nicio politică de promovare a tinerilor performanţi. Din contră, îi tratează cu indiferenţă. Potențialul acestor copii este uriaș, iar beneficiul de imagine pe care îl aduc României, prin munca și strădania lor, valorează mai mult decât orice excursie semi-oficială organizată de Guvernul Ponta la Ierusalim sau în orice alt loc de pe acest glob”, se arată într-un comunicat de presă al Organizaţiei de Tineret a PMP.

Prin talentul și potențialul uriaș de care dau dovadă, elevii performanţi din România și-au câştigat dreptul de a fi ajutaţi de către autorităţi: sunt printre cei mai buni iar proiectele lor sunt dorite de companii prestigioase.

Răspuns la Tinerii PMP cer Guvernului bani pentru elevii români premiaţi de NASA

  1. vlase

    dar cand faceau parte dinOTPDL de ce nu cereau bani?ce tineri nabadaiosi.sa nu vorbesc altfel.pdl.ul i-a umplut de bani pe elevii romani.asta da bun simt din partea tinerilor pmp.

     

Adaugă un Comentariu

*