Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 10, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TITU: Consilierii liberali care au votat pentru demiterea viceprimarului Rădoi, propuşi pentru excludere!

TITU: Consilierii liberali care au votat pentru demiterea viceprimarului Rădoi, propuşi pentru excludere! 

caraveteanu - radoi 2

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a recunoscut că situaţia de la Titu nu este deloc una plăcută, mai ales în aceste momente de consolidare a organizaţiei liberale. Cazul de la Titu, a spus Caraveţeanu, va fi analizat în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean, respectiv în data de 15 decembrie.

Consideră şeful PNL Dâmboviţa că s-a procedat corect neacceptându-se acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului lui Ion Nicolae, fost deputat, fost primar al oraşului Titu şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. A spus preşedintele PNL Dâmboviţa că Nicolae nu merita această distincţie, fiindcă a fost fugărit de oamenii din Titu în zilele revoluţiei din decembrie 89,pentru „faptele de bine pe care le făcuse pe vremea comunismului”.

„Am considerat că nu este oportun ca PNL să fie implicat într-un asemenea proiect. Aceasta a fost poziţia mea. Apreciez votul celor cinci consilieri liberali care au dat dovadă de verticalitate, chiar dacă şi aceasta a fost pusă în discuţie în ultima vreme”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Liderul PNL Dâmboviţa a mai spus că susţine echipa liberală nou creată la Titu.

„Sunt alături de biroul politic local interimar şi, nu în ultimul rând, sunt alături de colegul şi prietenul meu Teodor Rădoi, un tânăr de perspectivă. Aş încheia, spunând tot răul spre bine, poate că este mai bine că s-a întâmplat aşa”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Teodor Rădoi, viceprimarul demis al oraşului Titu, a ţinut să le mulţumească colegilor care au fost alături de el, conducerii PNL şi cetăţenilor din Titu care i-au trimis mesaje de încurajare.

„Sunt împăcat cu mine însumi. Am făcut tot ce se putea face pentru a aplana şi a stinge acest conflict. Nu îmi reproşez nimic din punct de vedere politic şi administrativ. Poate îmi reperoşez doar că am avut încredere prea mare în oameni. Eu tot timpul am fost alături de domnul primar, de echipa de consilieri liberali, atât în iniţiative, cât şi în celelalte proiecte pe care le-am avut împreună. Demiterea mea din consiliul local a fost fără o motivaţie clară”, a mărturisit fostul viceprimar al oraşului Titu.

Teodor Rădoi nu vrea să se dea bătut. Deşi şansele de izbândă sunt puţine, are de gând să atace în contenciosul administrativ hotărârea prin care a fost demis. De asemenea, în biroul politic al PNL Titu s-a votat excluderea din partid a celor opt consilieri liberali care au votat pentru demiterea viceprimarului Teodor Rădoi. Decizia trebuie să fie validată în Biroul Politic Judeţean.

Partea proastă a lucrurilor este că oraşul Titu se îndreaptă cu paşi repezi spre alegeri anticipate la consiliul local, întrucât lista de supleanţi a PNL mai are doar şase persoane. Plus că nu se ştie dacă toţi vor mai rămâne în PNL după scandalul politic de luna aceasta.

Adaugă un Comentariu

*