Știri, Muntenia-Sud, România|joi, septembrie 19, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TITU: Proiect de 7,9 milioane de lei pentru reabilitarea Liceului Teoretic I.C. Vissarion

TITU: Proiect de 7,9 milioane de lei pentru reabilitarea Liceului Teoretic I.C. Vissarion 

edili Titu, ADR

Primăria Titu, din judeţul Dâmboviţa, a depus, săptămâna aceasta, la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia un proiect în valoare de 7,9 milioane de lei, inclusiv TVA, fonduri europene nerambursabile ce vor fi utilizate pentru reabilitarea Liceului Teoretic I.C. Vissarion, în vederea eficientizării energetice a clădirilor. Durata estimată pentru execuţia acestei investiţii este de 21 de luni.

De reţinut! Administraţia oraşului Titu are pregătite documentaţii şi pentru Liceul Goga Ionescu şi Şcoala Generală „Pictor Nicolae Gricorescu”, urmând să le depună la ADR Sud Muntenia imediat ce va fi deschis apelul de primire proiecte în cadrul Axei 10 a Programului Operaţional Regional.

CITEŞTE ŞI: Primăria Titu a obţinut finanţare pentru o superbă zonă de promenadă!

La Liceul I.C. Vissarion învaţă 767 de elevi, care vor beneficia, ca şi cei 66 de angajaţi ai instituţiei de învăţământ, de condiţii superioare pentru desfăşurarea activităţilor zilnice. Proiectul prevede:
1) Reabilitare termică liceu (corp C5 – corp vechi și corp C2 – corp nou, tratate ca o singură clădire în auditul energetic) – Măsuri de creștere a eficienței energetice a clădirilor publice – Lucrări de bază – Măsuri conexe care contribuie la implementarea proiectului;
2) Centrală termică (CORP C10) – construcție nouă;
3) Gospodăria de apă (măsură PSI – conexă);
4) Rețele exterioare (contribuie la realizarea măsurilor de creștere a eficienței energetice).

Adaugă un Comentariu

*