Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Toleranţă, toleranţă, dar să ştim şi noi!

Toleranţă, toleranţă, dar să ştim şi noi! 

ion obagila 1Am citit şi eu pe Facebook, acolo unde, mai nou, toată lumea bună se spovedeşte, ce l-a determinat pe Prisăcaru să treacă cu bagaje, funcţie şi alte onoruri la PSD. Nu comentez. Mi-e silă. De fapt, nu poţi analiza texte fără valoare, care nu spun nimic, de unde răsare, precum mohorul printre holde, demagogia şi interesul în formă brută.

Prisăcaru, din punctul meu de vedere, este un obiectiv terminat. Un ţâr de liberal deghizat acum în PSD-ist! Trebuie să mai curgă multă apă pe Ialomiţa până ce acţiunile sale politice vor mai produce şi valoare de informaţie. Mă miră, în schimb, altceva. PNL-ul tace. Mă aşteptam să aud şi eu un comentariu, o luare de poziţie din partea foştilor colegi ai marelui teleportat de la dreapta la stânga. O poezie, un imn, o rugă, un blestem măcar…

Ciprian Prisăcaru a fost anul trecut, la alegerile locale, cel mai consistent candidat al PNL-ului. Unul dintre preferaţii electoratului pentru postul de primar al Târgoviştei. A condus o vreme şi organizaţia municipală, era un etalon. Chiar şi în consiliul local avea voce, se mai lua de piept cu PSD-iştii care l-au aclimatizat, să nu zic adoptat. Apoi, brusc, a devenit mieluşel.

De ce tace conducerea PNL? Toată lumea este ocupată cu sărbătorile şi minivacanţa. Faptul că s-au făcut că nu văd această transfigurare, mă determină să cred că ori sunt toleranţi cu Prisăcaru, ori vor arunca pastile gen bla, bla, că nu mai prezenta interes pentru partid, că era vândut demult, că a trădat, că fiecare face ce vrea… Fie una, fie alta, tot rău este. Dau şi eu o biluţă neagră celor din PNL. Prima. În rest, sunt acelaşi!

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*