Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » TOP 25 SALARII DE RECTORI! Vezi aici cât câștigă Călin Oros de la Universitatea Valahia

TOP 25 SALARII DE RECTORI! Vezi aici cât câștigă Călin Oros de la Universitatea Valahia 

oros

Publicația de analiză economică econtext.ro a realizat un top al salariilor pe care le încasează rectorii de la cele mai importante universități din România. Între acestea, și Universitatea Valahia din Târgoviște.

Concluzia, facultatile din Romania continua sa fie comparabile cu cele din lumea a treia. In schimb, cei care le conduc destinele, rectorii, castiga tot mai multi bani! Zeci de mii de lei pe luna!

Cel mai bine platit rector este Pavel Nastase, rectorul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti. El vine acasa cu aproape 30.000 de lei (peste 6.500 euro!) pe luna. Pe locul doi se plaseaza Ioan Bondrea, rectorul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. Acesta castiga 29.153 lei pe luna.

Rectorul Universității Valahia, Călin Oros, a fost plasat pe poziția 15, cu un salariu de 9.046 lei lunar.

VEZI AICI TOPUL COMPLET

2 Răspunsuri la TOP 25 SALARII DE RECTORI! Vezi aici cât câștigă Călin Oros de la Universitatea Valahia

 1. Bobu

  DOMNULE OROS, DE CE NU SCOTI POSTUL DE DIRECTOR AL BIBLIOTECII UNIVERSITATII VALAHIA LA CONCURS. TOT LUI AGNES ERICH I-L TII OCUPAT. SA-TI FIE RUSINE.

   
 2. ILEGAL

  Domnul Oros i-a aprobat acestei Erich Agnes 1 an si 4 luni concediu fara plata din functia de director ca sa ocupe alta functie de director la biblioteca judeteana dambovita in timp ce postul de director de la Universitate ii ramane REZERVAT.
  Tot domnul Oros ii aproba acestei Erich Agnes conferentiar in bilioteconomie sa predea cursuri de LIMBA ROMANA si de LINGVISTICA in timp ce alti conferentiari nu mai apuca nimic.
  ITI meriti salariul baban domnule Oros.

   

Adaugă un Comentariu

*