Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 24, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TOTUL SAU NIMIC! CSM Târgovişte vrea victorie cu CSU Alba Iulia

TOTUL SAU NIMIC! CSM Târgovişte vrea victorie cu CSU Alba Iulia 

Foto: sportdâmboviţean.ro

Baschetbalistele de la CSM Târgovişte au parte, mâine (ora 19,00), de prima dispută de „foc” din acest an. În cadrul celei de-a 15-a etapă a Campionatului Naţional, elevele lui Dan Fleşeriu întâlnesc pe teren propriu CSU Alba Iulia, într-un meci de totul sau nimic, scrie sportdâmboviţean.ro.

La prima vedere, disputa ce are loc în Sala Sporturilor din Târgovişte reprezintă de departe derbiul rundei, atâta timp cât se vor afla faţă în faţă ocupantele locurilor 2 şi 3 din clasament. În duelul cu gruparea din Alba Iulia, târgoviştencele îşi doresc să continue şirul victoriilor începutului de an, după cele cu Nova Vita Târgu Mureş (în campionat) şi Olimpia CSU Braşov (dublu succes, în cupă). De asemenea, dâmboviţencele ţintesc un rezultat pozitiv cu trupa lui Miroslav Popov şi din cauza faptului de a răzbuna eşecul suferit în meciul tur (50-61).

Dan Fleşeriu speră ca sala să fie plină

Conducerea tehnică de la CSM Târgovişte are încredere în potenţialul lui Britney Jones et comp. că pot obţine un succes în faţa lui CSU Alba Iulia. Cum are la dispoziţie tot lotul de jucătoare valid, Dan Fleşeriu speră ca după înfruntarea cu formaţia ardeleană, CSM-ul să atingă cea de-a 13-a victorie din campionat. Antrenorul formaţiei de lângă Turn speră ca la ora de start a jocului sala să fie plină, astfel încât componentele CSM-ului să aibă în spate un public care să le susţină în momentele grele ale jocului. „Credem că putem câştiga în faţa adversarului din Alba. Important va fi să jucăm bine, iar fetele să rămână concentrate pe tot parcusul meciului. Atuurile noastre în faţa lui CSU sunt terenul propriu şi publicul. Îmi doresc ca în timpul jocului sala să fie plină, iar lumea să încurajeze echipa precum la un derbi adevărat. Jucătoarele noastre sunt unele de moral, iar dacă simt că au în spate încurajările din tribune vor da totul pe teren”, ne-a declarat Dan Fleşeriu. Cel mai probabil, CSM-ul va alinia la startul disputei un „5” alcătuit din P: Green, B. Jones, F. Hutlassa, J. Smith şi A. Stoenescu.

Sursa: sportdambovitean.ro

Adaugă un Comentariu

*