Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 12, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TRAFIC: S-a circulat în coloană pe drumul spre Platoul Bucegi, oficial închis!

TRAFIC: S-a circulat în coloană pe drumul spre Platoul Bucegi, oficial închis! 

foto drum bucegi iarna

În aceste zile de sărbătoare, mulţi turişti au vrut să urce în Bucegi, pe platoul Padina- Peştera. Dacă în prima zi de Paşte vremea a fost bunicică, permiţând iubitorilor de linişte şi natură să circule oarecum fără probleme pe DJ 713 Cuibu Dorului-Dichiu-Padina-Peştera, astăzi, situaţia a fost una deosebit de dificilă pentru cei care s-au încumetat să parcurgă acest traseu.

La munte a nins din abundenţă iar şoseaua a fost acoperită de un strat consistent de zăpadă, fapt ce a îngreunat circulaţia rutieră. Mulţi conducători auto au plecat la drum cu maşinile neechipate pentru traficul în condiţii de iarnă. Unii, mai temători, s-au întors din drum, ca să nu rămână înţepeniţi în omăt. Alţii au continuat să se deplaseze spre inima munţilor. De la Dichiu până aproape de Zănoaga se formase o coloană de maşini, fiindcă se înainta destul de greu.

Drumul fusese curăţat, dar autoturismele derapau, în special în pantă sau în zona podeţelor unde existau denivelări deosebit de periculoase. Echipele de jandarmi montani se aflau în zonă pentru a interveni dacă situaţia impunea acest lucru.

Adaugă un Comentariu

*