Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 16, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » Traficant de DROGURI, prins în flagrant la Piteşti! Marfa era adusă din Franţa

Traficant de DROGURI, prins în flagrant la Piteşti! Marfa era adusă din Franţa 

droguri arges

Un piteştean în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant când comercializa haşiş contra sumei de 50 de lei. Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT din Argeş au efectuat ulterior percheziţii la locuinţa acestuia, de unde au ridicat 273 de grame de haşiş, ambalate în doze de câte un gram şi pregătite pentru comercializare.

Bărbatul este bănuit că făcea parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de risc, care ar fi procurat droguri din Franţa şi ulterior le-ar fi comercializat pe teritoriul României.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti au fost conduse pentru audieri şase persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Patru dintre acestea au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezen tate Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. Faţă de două dintre persoanele audiate a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Adaugă un Comentariu

*