Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » TRAFICANŢI de heroină, reţinuţi de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Argeş

TRAFICANŢI de heroină, reţinuţi de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Argeş 

captura droguri

Unul dintre membrii grupării infracţionale a fost surprins în flagrant, în timp ce încerca să vândă mai multe doze de heroină în municipiul Bucureşti.

În cadrul acţiunii organizate pentru prinderea traficanţilor de droguri, poliţiştii de la Crimă Organizată Piteşti şi procurorii DIICOT au depistat, de asemenea, 32 de comprimate de Metadonă, ustensile destinate porţionării, preparării şi administrării heroinei, un pistol cu aer comprimat, 5 telefoane mobile şi cartele SIM, toate susceptibile a fi folosite în activitatea infracţională.

Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri. Două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Argeş, cei în cauză ar fi procurat, în perioada ianuarie – februarie 2016, heroină pe care ulterior ar fi pregătit-o pentru vânzare.

Adaugă un Comentariu

*