Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TRAGEDIE: Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit într-un accident rutier. Alţi 10 sunt grav răniţi

TRAGEDIE: Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit într-un accident rutier. Alţi 10 sunt grav răniţi 

Sursa foto: stiridebuzău.ro

Doliu în lumea sportivă târgovişteană! Trei handbalişti de la Clubul Sportiv al Universităţii Valahia au pierit azi-noapte într-un grav acident de circulaţie petrecut pe Drumul European E 85, în apropiere de Râmnicu Sărat.

Potrivit datelor furnizate de ISU Buzău, tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 22:30. Microbuzul în care se aflau sportivii târgovişteni se întorcea de la Suceava, unde disputase un meci de handbal. La un moment dat, şoferul a oprit pentru a remedia o defecţiune apărută la motor. Au urmat clipele de groază. Dinspre Focşani venea un autotren încărcat cu cherestea care tracta şi o remorcă. Bolidul a intrat cu forţă în microbuzul parcat pe marginea şoselei în care se aflau târgoviştenii, l-a aruncat în şanţ, după care s-a răsturnat peste maşină, strivind sub greutatea remorcii încărcate cu lemn partea din spate a microbuzului, cu tot cu sportivii care se aflau pe acele locuri. Trei handbalişti au murit pe loc, iar alţi zece ocupanţi au fost grav răniţi.

La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a fost activat „Planul Roşu” de intervenţii, ce presupune angajarea personalului militar şi medical în acţiuni cu efective sporite. Potrivit presei buzoiene, la faţa locului au sosit de urgenţă mai multe echipaje de descarcerare, ambulanţe, maşini de stingere a incendiilor, autospeciale pentru transport victime multiple. Răniţii descarceraţi au fost duşi la spitalele din Râmnicu Sărat şi Buzău. La locul tragediei s-ar fi deplasat şi prefectul judeţului Buzău. La două ore de la producerea nenorocirii de pe E 85 care a îndoliat Târgoviştea, autorităţile dâmboviţene nu aveau habar de acest necaz. Vom reveni.

VIDEO

2 Răspunsuri la TRAGEDIE: Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit într-un accident rutier. Alţi 10 sunt grav răniţi

  1. Andrei Mira

    Ce căuta o mașină de transport intern cu cherestea pe drumuri la ora aceea? făcea transport neautorizat și se grăbea?

     
  2. Angelo

    Dumnezeu sä äi odihneascä !!!

     

Adaugă un Comentariu

*