Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TRAGEDIE: Trei veri din Săcuieni au murit într-un accident în Hunedoara. Veneau acasă să-şi conducă bunica pe ultimul drum…

TRAGEDIE: Trei veri din Săcuieni au murit într-un accident în Hunedoara. Veneau acasă să-şi conducă bunica pe ultimul drum… 

Sursa foto:  realitatea.net

O tragedie fără seamăn s-a consumat în aceste zile în satul Săcuieni, comuna Gura Ocniţei. Trei bărbaţi, fii ai acestor locuri, au fost înmormântaţi, după ce au decedat într-un cumplit accident de circulaţie în judeţul Hunedoara. La ceremonialele de înhumare a participat toată suflarea satului. Ieri, au fost înmormântaţi Codruţ Anghelescu, de 48 de ani, şi Mihai Gherghe, de 35 de ani. Astăzi, a fost condus pe ultimul drum Marian Ionescu, de 41 de ani.

Cei trei veri plecaseră vineri din Austria, ţara unde lucrau în construcţii, pentru a veni acasă, să fie prezenţi la înmormântarea bunicii lor, de 87 de ani. Codruţ Anghelescu fusese crescut de femeia care se prăpădise. Spun localnicii că o iubea foarte mult pe bătrânică, îi spunea mamă. Nu ar fi acceptat în ruptul capului să nu fie prezent la căpătâiul celei care i-a îndrumat paşii în viaţă. Din păcate, destinul a lucrat crud în cazul celor trei dâmboviţeni.

Sâmbătă, 20 februarie 2016, veneau spre Săcuieni. În jurul orei 17:00, pe drumul dintre Timişoara şi Deva, vieţiile le-au fost curmate. Totul din cauza unui şofer nesăbuit din Galaţi care, într-o curbă fără vizibilitate, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, intrând în plin în maşina condusă regulamentar de Codruţ Anghelescu. Impactul a fost atât de dur, încât echipajele de descarcerare s-au chinuit minute în şir să scoată corpurile celor trei bărbaţi dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Adaugă un Comentariu

*