Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » TRĂIM ÎN ȚARA PROCURORILOR! Aceștia și-au arătat… mușchii și asupra absolvenților de clasa a XII-a

TRĂIM ÎN ȚARA PROCURORILOR! Aceștia și-au arătat… mușchii și asupra absolvenților de clasa a XII-a 

andreea_georgescu

Incep sa iasa la iveala din ce in ce mai multe detalii despre abuzurile comise de procurorii de la Parchetul Capitalei, condus de prim-procurorul Remus Budai, asupra elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, in cadrul anchetei privind fraudarea examenului de bacalaureat.

Mai multi copii au povestit cum s-a desfasurat operatiunea procurorilor, cum au navalit acestia peste ei in clase si cum au fost tinuti ore in sir pe holurile unitatii de invatamant fara ca cineva sa le dea vreo explicatie.

Andreea Georgescu (foto 1), absolventa a clasei a XII-a si eleva la Liceul Dimitrie Bolintineanu a relatat sambata seara, 6 iulie 2013, la Antena 3, ce s-a intamplat in urma cu cateva zile in timpul examenului de bacalaureat.

Andreea Georgescu a declarat ca in sala de clasa au intrat doi politisti, care s-au legitimat si care le-au spus elevilor sa isi termine examenul intrucat totul va fi in regula.

Cei doi au stat, potrivit Andreei Georgescu, in clasa pana la terminarea probei, dar fara sa le ofere explicatii suplimentare: „Am fost socata, nu am stiut ce se intampla, nu am primit explicatii de la nimeni. Cu jumatate de ora inainte de terminarea examenului, dansii au intrat peste noi, s-au legitimat, erau doi, ne-au spus ca sunt de la Politiei si sa ne terminam examenul ca totul va fi bine”.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*