Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TRANSPORTATORII, LUAȚI CA DIN OALĂ DE POLIȚIȘTI! Muncitorii erau duși la lucru înghesuiți în dube de marfă

TRANSPORTATORII, LUAȚI CA DIN OALĂ DE POLIȚIȘTI! Muncitorii erau duși la lucru înghesuiți în dube de marfă 

politia rutiera 1

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu reprezentanţi R.A.R şi S.D.N Dâmboviţa au desfăşurat astăzi, în intervalul orar 03:00-10:00, controale care au vizat siguranța rutieră și legalitatea efectuării transporturilor de mărfuri generale şi persoane.

La acţiune au participat 64 de poliţişti rutieri, aceasta vizând sancţionarea neregulilor ce se pot comite în domeniul transportului de mărfuri şi persoane sub aspectul existenţei documentelor de licenţiere, respectarea traseelor de deplasare cât şi a numărului de persoane transportate pe locuri.

Astfel, pe raza oraşelor Titu şi Răcari dar şi a comunelor arondate, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control 1.193 de autovehicule.

Pentru abateri de la normele rutiere care puteau afecta siguranța deplasării pe drumurile publice, au fost aplicate 501 sancțiuni contravenționale, dintre care 186 pentru nerespectarea obligaţiei de utilizare a centurii de siguranţă, 86 pentru lipsa documentelor, 43 pentru constatarea unor defecţiuni şi 19 pentru alte abateri (utilizarea nelegală a telefonului mobil, efectuarea de depăşiri neregulamentare etc.), valoarea totală a acestora însumând 111.000 lei.

În ceea ce privește menținerea unui climat de legalitate în domeniu, au fost constatate 84 de abateri privind transportul unui număr mai mare de persoane decât este permis.

În urma controalelor, poliţiştii rutieri au reţinut 5 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şi au retras 15 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*