Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » POLITIC » TRASEISM: Senatorul de Dâmboviţa Marius Isăilă a trecut la UNPR

TRASEISM: Senatorul de Dâmboviţa Marius Isăilă a trecut la UNPR 

Foto: Mediafax

Senatorul de Dâmboviţa Marius Ovidiu Isăilă, fost PDL, fost PSD, a trecut la UNPR. De altfel, Isăilă a anunţat că va activa în grupul parlamentar al „interesului naţional”. Rămâne de văzut dacă senatorul Isăilă, care, de când a avut probleme cu justiţia, nu a mai trecut prin circumscripţia unde a fost ales, va activa în cadrul organizaţiei dâmboviţene sau în altă parte.

În iulie 2014, senatorul Marius Ovidiu Isăilă a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Potrivit DNA, în prima parte a anului 2012, pe când era şef de serviciu în Ministerul Finaţelor Publice, a intervenit, împreună cu alţi doi inculpaţi, în vederea blocării controlului efectuat de către ANAF la firma unui denunţător, contra sumei de 200.000 de euro. Ulterior, aceştia au mai pretins încă 150.000 de euro, plătibili în mai multe tranşe.

De asemenea, potrivit DNA, în 2013, Marius Ovidiu Isăilă ar mai fi pretins bani şi pentru a realiza intervenţii pe lângă diferiţi funcţionari publici şi decizionali în vederea favorizării unei persoane la un concurs pentru ocuparea unor funcţii în cadrul ANAF. Tot în 2013, a promis unui om de afaceri că va interveni pe lângă funcţionari din Primăria Sector 3 Bucureşti pentru ca societatea acestuia să obţine contracte de lucrări. Pentru acest serviciu, Isăilă nu ar mai fi restituit un împrumut de 25.000 de euro.

Adaugă un Comentariu

*