Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TRATAMENT: Pensionarii dâmboviţeni pot merge la băi în staţiunile Pucioasa, Olăneşti şi Covasna

TRATAMENT: Pensionarii dâmboviţeni pot merge la băi în staţiunile Pucioasa, Olăneşti şi Covasna 

AJOFM 2

Au sosit biletele de tratament din seria a doua a anului 2015! Casei de Pensii Dâmboviţa i-au fost repartizate 59 de bilete pentru staţiunile Pucioasa, Olăneşti şi Covasna, cu intrare în perioada 4 – 7 martie. Acestea pot fi achiziţionate, între 19 şi 25 februarie, de la Compatimentul „Bilete de tratament”. Listele cu persoanele beneficiare au fost deja afişate la sediul Casei de Pensii.

Potrivit Danielei Stoenescu – purtător de cuvânt, mai sunt disponibile şi 15 bilete supliment are în staţiunile Pucioasa, Geoagiu şi Olăneşti, cu intrare în aceeaşi perioadă.

Persoanele interesate pot înregistra cereri pentru acordarea biletelor de tratament aferente lunilor martie şi aprilie până pe 25 februarie. Documentele necesare sunt: recomandarea medicală, actul de identitate, talonul de pensie şi cererea tipizată. Contravaloarea unui bilet de tratament este jumătate din cuantumul brut al pensiei şi se achită la ridicarea biletului.

Adaugă un Comentariu

*