Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TREI TINERI DIN DÂMBOVIŢA AU MURIT LA SINAIA! Maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un TIR

TREI TINERI DIN DÂMBOVIŢA AU MURIT LA SINAIA! Maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un TIR 

accident-sinaia

În noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Naţional 1, în apropierea staţiunii Sinaia, într-o curbă periculoasă, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu trei morţi! Ajuns în zona Izvorul Rece, conducătorul unui Renault Megane, care circula dinspre Sinaia către Ploieşti şi în care erau trei persoane, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un TIR, care circula regulamentar în direcţia Braşov.

La faţa locului au sosit imediat două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova – pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii – precum şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Din păcate, acestea n-au mai putut face nimic, întrucât persoanele aflate în autoturism decedaseră deja, în urma gravelor leziuni suferite. Conform reprezentanţilor ISU Prahova, este vorba de S. Maria – în vârstă de 18 ani, S. Gheorghe – în vârstă de 24 de ani şi I. Alin – în vârstă de 26 de ani. Toţi trei sunt din Dâmboviţa.

Sursa: Ziarul Prahova

Răspuns la TREI TINERI DIN DÂMBOVIŢA AU MURIT LA SINAIA! Maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un TIR

  1. sorin

    de unde din Dambovita??Dumnezeu sa-i odihneasca

     

Adaugă un Comentariu

*