Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » „Trenurile Zăpezii” te duc mai ieftin pe Valea Prahovei

„Trenurile Zăpezii” te duc mai ieftin pe Valea Prahovei 

sinaia iarna

În perioada 1 februarie – 15 martie a.c., călătorii vor beneficia de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja), Piatra Neamţ (Pârtia Cozla, Staţiunea Durău).

Biletele din această Ofertă au fost puse în vânzare începând cu data de 22 ianuarie, iar reducerile se aplică după cum urmează:
• 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a.
• 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei / Piatra Neamţ / Petroşani . Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a.
• 31% – 56% în toate zilele săptămânii,la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov și retur.

Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil şi nu se cumulează cu alte discounturi, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online şi la automatele ZebraPay.

Adaugă un Comentariu

*