Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Tribunalul Dâmboviţa a decis! Ion Cursureanu nu mai este viceprimar la Hulubeşti

Tribunalul Dâmboviţa a decis! Ion Cursureanu nu mai este viceprimar la Hulubeşti 

proces hulubesti

Cererea Prefecturii Dâmboviţa de a anula actul administrativ prin care aleşii de la Hulubeşti au decis în vară să-l schimbe pe Ion Cursureanu din funcţia de viceprimar al comunei a fost respinsă de  judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa, pe 29 noiembrie. Hotărârea poate fi atacată cu recurs.

De menţionat că magistraţii nu s-au pronunţat în privinţa cererii lui Ion Cursureanu, care a atacat şi el decizia colegilor din Consiliul Local de a-l schimba din funcţia de viceprimar, dosar care are termen de judecată pe 6 decembrie.

În ceea ce priveşte dizolvarea de drept a Consiliului Local Hulubeşti, întrucât nu s-a întrunit două luni la rând în şedinţă ordinară de lucru şi, evident, nu a adoptat nicio hotărâre, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 8 ianuarie 2013.

Răspuns la Tribunalul Dâmboviţa a decis! Ion Cursureanu nu mai este viceprimar la Hulubeşti

  1. Roata

    Hotararea nu mai poate fi atacata cu recurs pt simplul fapt ca este definitiva si irevocabila! In ceea ce priveste cauza din 6 dec, decizia nu poate decat la fel deoarece are acelasi obiect , deci exista precedentul in materie! Legea prevede ca se dizolva C.L. numai daca nu se intruneste deloc doua luni consecutiv, nu se specifica daca e vorba despre sedinte ordinare sau extraordinare! Ori, C.L. Hulubesti nu este in aceasta situatie, chiar daca nu s-a intrunit in ordinare, a adoptat HCL-uri in extraordinare!

     

Adaugă un Comentariu

*