Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TRISTEŢE: A încetat din viaţă îndrăgita actriţă Stela Popescu!

TRISTEŢE: A încetat din viaţă îndrăgita actriţă Stela Popescu! 

Sursa foto: www.antena3.ro

Îndrăgita actriţă Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată, astăzi – 23 noiembrie 2017, la domiciliul său. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

“Am avut zilele trecute plăcerea de a mă întâlni cu doamna Stela Popescu și era la fel de vivace ca întotdeauna. Vestea că a părăsit această lume vine ca un adevărat șoc, care transformă milioane de zâmbete în lacrimi. Astăzi, Stela se alătură pleiadei formate din Toma Caragiu, Radu Beligan, Sebastian Papaiani, Marin Moraru, Mircea Albulescu și mulți alți titani ai scenei și ecranului românesc. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Lucian Romașcanu – ministrul Culturii și Identității Naționale.

Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia, şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti. A fost actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Era cunoscută îndeosebi pentru cuplul pe care îl forma pe scenă împreună cu actorul Alexandru Arşinel.

„Avea spectacol zilele astea. Nu ne vine a crede la nimenea. Este o mare dramă pentru toţi cei care au iubit-o, dar pentru mine vă daţi seama. Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel, citat de Mediafax.

Adaugă un Comentariu

*