Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 7, 2021
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » TRIUNGHIUL BERMUDELOR DIN EUROPA ESTE LOCALIZAT ÎN ROMÂNIA! Vezi care teritoriu a fost inclus în lista cu cele mai bântuite păduri din lume

TRIUNGHIUL BERMUDELOR DIN EUROPA ESTE LOCALIZAT ÎN ROMÂNIA! Vezi care teritoriu a fost inclus în lista cu cele mai bântuite păduri din lume 

padure transilvania

Topul celor mai bântuite cinci păduri din lume a fost alcătuit de BBC și include și Pădurea Hoia-Baciu din Cluj! Descrierea pare desprinsă din filmele SF.

„Localnicii din orasele apropiate sustin ca aceasta padure – ce are o poiana circulara in mijlocul padurii – este un portal si cei care trec prin ea s-ar putea sa nu se mai intoarca. Cei care au supravietuit spun ca au avut stari de anxietate si greata cat au fost in acel loc. Copacii care erau in trecut drepti si inalti sunt acum strambi si au noduri” scrie Mihaita Nagy, autorul articolului, citat de fiicurios.ro.

Aokigahara din Japonia, Isla de las Munecas din Mexic, Padurea Neagra din Germania si Wychwood din Anglia sunt celelalte paduri nominalizate.

Adaugă un Comentariu

*