Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » Trofeul Cupei Mondiale FIFA se va afla timp de trei zile la Bucureşti

Trofeul Cupei Mondiale FIFA se va afla timp de trei zile la Bucureşti 

turneu FIFA

Iubitorii fotbalului din România au, din nou, şansa de a admira Trofeul Cupei Mondiale FIFA, care se va afla la Bucureşti în perioada 3-5 martie. Cel mai râvnit trofeu din fotbalul mondial, adus în România de Coca-Cola, va fi expus în cadrul Băneasa Shopping City, unde fanii vor avea parte de o serie de experienţe memorabile.

Prestigiosul trofeu este însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

“Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesc cu emoţie că, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, când, cu puţină şansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta… Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial şi, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru ţara mea. Cu siguranţă că prezenţa lui printre fanii din România este un motiv de bucurie şi fotografia cu trofeul va rămâne o amintire memorabilă pentru noi toţi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Fanii sportului rege pot admira Trofeul Cupei Mondiale şi se pot fotografia alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi gazduit de Băneasa Shopping City.

„Dorim să oferim fanilor de pretutindeni șansa de a se bucura de sportul rege și de a păstra o amintire alături de celebrul Trofeu. Mulțumim partenerului Coca-Cola pentru îndeplinirea acestui vis împărtăşit de milioane de fani ai fotbalului”, a spus Președintele FIFA, Joseph S. Blatter.

trofeu FIFA 1

Adaugă un Comentariu

*