Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » VIDEO » TURISM: Braşov, lecţie de promovare pe internet! Ce judeţ se grăbeşte să urmeze acest exemplu? VIDEO

TURISM: Braşov, lecţie de promovare pe internet! Ce judeţ se grăbeşte să urmeze acest exemplu? VIDEO 

Sursa foto: Youtube (This is Brasov)

Factorii de decizie din judeţul Dâmboviţa o tot dau înainte, de ani buni, cu promovarea turismului, cu frumuseţile şi misterele acestui plai minunat, dar nu am văzut postat pe nicăieri un filmuleţ de prezentare, un videoclip reuşit, care să arate comorile Dâmboviţei şi ale Târgoviştei, fostă Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. Autorităţile s-au mulţumit cu tot soiul de pliante editate rudimentar, fără forţă de penetrare, şi cu CD-uri scoase la normă, multe chiar defecte, cu ajutorul unor firme la fel de obscure. Deocamdată, suntem tari în organizarea de festivaluri care se aprind repede şi se sting şi mai iute!

Când vom vedea şi noi internetul plin cu videoclipuri care să ne promoveze judeţul, cetatea, realizate de adevăraţii iubitori ai acestor locuri, nu de intermediari şi diferiţi acoliţi de partid cărora li s-au dat pe mână bani cu carul? Dacă stăm să ne gândim bine, noi nu avem nici măcar un slogan care să ne reprezinte!

Putem să luăm exemplu de la Braşov, de pildă! Un filmuleţ de trei minute, realizat simplu, serios, cu un mesaj puternic, bine direcţionat, a adunat peste 65.000 de vizionări la doar câteva ore după ce a fost postat pe Youtube.

VIDEO

2 Răspunsuri la TURISM: Braşov, lecţie de promovare pe internet! Ce judeţ se grăbeşte să urmeze acest exemplu? VIDEO

 1. Danny Paun

  Multumesc echipei incomod-media.ro pentru preluarea materialului si pentru aprecierile mentionate… Sper sa urmeze cat mai multe orase astfel de initiative!

   
  • Incomod

   Şi noi ne dorim acelaşi lucru, să existe multe oraşe în România care să preia exemplul Braşovului! Succes pe mai departe. O meritaţi din plin!

    

Adaugă un Comentariu

*