Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » TURNEU FINAL: Târgoviştea găzduieşte Campionatul European de fotbal-tenis

TURNEU FINAL: Târgoviştea găzduieşte Campionatul European de fotbal-tenis 

fotbal-tenis

Oraşul Târgovişte va găzdui, în perioada 19-22 noiembrie 2015, Campionatul European de fotbal–tenis. FRFT a ales această locaţie pentru că de aici provine ultima deţinătoare a titlului naţional şi foarte probabil viitoarea campioană a ţării (ACS Pro Activ Târgovişte).

Până în momentul de faţă, pe lângă România, la această ediţie a turneului final au confirmat prezenţa alte 11 echipe, dintr-un total de 20. Toate meciurile destinate seniorilor şi juniorilor (masculin +feminin), atât la simplu, dublu, triplu şi mixt vor avea loc în Sala Sporturilor.

Iniţial, ediţia din acest an a Europeanului ar fi trebuit să fie organizată de oraşul Chişinău (Republica Moldova), dar totul a picat din cauza problemelor întâmpinate cu sala.

„După ce varianta Moldova a căzut, România şi-a dat acceptul de a găzdui acest turneu. Îmbucurător este faptul că federalii au decis ca întrecerea să aibă loc la Târgovişte. Este un lucru extraordinar că oraşul nostru va găzdui un Campionat European indiferent de disciplina sportivă. În primul rând, pentru urbe este bine din punct de vedere economic, după ce aici ajung peste 300 de sportivi şi oficiali. Ne dorim ca România să facă o figură frumoasă şi să termine pe un loc cât mai bun”, ne-a declarat Dragoş Bizdrigheanu, unul dintre componenţii de bază de la Pro Activ Târgovişte.

Mai mult ca sigur, trei dintre jucătorii lui Pro Activ – Florin Purice, Răzvan Păuna şi Lorin Petrescu vor face parte din lotul României pentru acest European.

Ionuţ Parghel

fotbal-tenis romania

Adaugă un Comentariu

*