Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 18, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » Ţuţuianu despre parlamentarii PDL: Au promis lucruri măreţe şi au realizat nimicuri

Ţuţuianu despre parlamentarii PDL: Au promis lucruri măreţe şi au realizat nimicuri 

Adrian Ţuţuianu i-a criticat astăzi pe parlamentarii PDL de Dâmboviţa, care una au promis în campania electorală şi alta au făcut în realitate, susţine Ţuţuianu.

Preşedintele executiv al PDL Dâmboviţa i-a arătat cu degetul pe senatorul Mircea Andrei şi pe deputatul Bogdan Cantaragiu, care, deşi au fost aleşi uninominal în colegii electorale din Dâmboviţa, îşi desfăşoară activitatea în Argeş, respectiv Bucureşti.

Ţuţuianu s-a arătat surprins şi de „zelul” depus de senatorul valentin Calcan, care este văzut tot mai rar în judeţ. Spune Ţuţuianu că valentin Calcan este ocupat mai mult cu afacerile.

Nu a scăpat de critici nici deputatul Iulian Vladu, care, la fel, a promis marea cu sarea şi nu a dus la îndeplinirea nimic.

„Unde este podul de la Ioneşti, pe care, promitea deputatul Vladu, că-l rezolvă cât ai bate din palme? Unde este aeroportul?”, se întreabă Ţuţuianu.

A mai dezvăluit senatorul social-democrat că o serie de primari PDL ar dori să se întoarcă la PSD. Din punctul său de vedere, aceştia nu mai au ce căuta în Organizaţia PSD.

Adaugă un Comentariu

*