Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ŢUŢUIANU: „Domnul Vladu să-şi asume toate neîmplinirile Companiei de Apă până în mai 2013″

ŢUŢUIANU: „Domnul Vladu să-şi asume toate neîmplinirile Companiei de Apă până în mai 2013″ 

adrian tutuianu 2

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a dat astăzi o replică tăioasă deputatului Iulian Vladu, pe subiectul Compania de Apă. Potrivit şefului judeţului, toţi cei care au gestionat de-a lungul timpului Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa sunt vinovaţi, iar a arunca acum povara pe umerii unora sau altora nu este decât o acţiune pur politicianistă.

CITEŞTE ŞI: „Compania de Apă, cel mai la modă subiect de război între PSD şi PNL”

„Domnul Vladu nu ştie nici ce vorbeşte şi nici nu înţelege nimic din Compania de Apă. Ar trebui să-şi asume perioada 2008 – mai 2013, când Compania de Apă a fost condusă de cei desemnaţi de PDL, cu rezultatele pe care le cunoaşteţi: mărirea preţului la apă, mărirea preţului la canal, punerea în pericol a POS-lui I de Mediu, achiziţii făcute cu încălcarea legii, pierderea unor sume importante care sunt în litigiu.

Tot domnul Vladu trebuie să-şi asume situaţia cumpărării de echipamente de protecţie, salopete, la preţ de costum de lux. Tot domnul Vladu va trebui să-şi asume lucrurile pe care le constatăm noi astăzi, că sunt cartiere, blocuri, străzi care nu sunt racordate la apă sau sunt racordate nelegal sau sunt racordate şi nu plătesc. Situaţia asta trenează de ani de zile. Când o să ies cu toate subiectele astea, o să-i doară pe mulţi capul.

Domnul Vladu să-şi asume toate neîmplinirile Companiei de Apă până în mai 2013. După ce-şi face propria analiză, să se uite în oglindă, să vadă cât e de urât şi să comenteze despre lucrurile astea când are şi rezolvări. E foarte uşor să faci pe deşteptul pe ceva ce n-ai nicio răspundere şi n-ai făcut nimic niciodată”, s-a exprimat preşedintele Consiliului Judeţean.

Mai susţine Adrian Ţuţuianu că toate forţele politice şi toţi primarii din judeţ trebuie să sprijine Compania de Apă pentru a se putea duce la bun sfârşit Programul Operaţional Sectorial Mediu 2014-2020. În caz contrar, în loc să le lăudăm, în 2020, că avem toate localităţile racordate la apă şi canal, vom bătea pasul pe loc.

Adaugă un Comentariu

*