Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » UIMITOR: Chinezii au construit un hotel care imită răsăritul soarelui. FOTO!

UIMITOR: Chinezii au construit un hotel care imită răsăritul soarelui. FOTO! 

hotel china 1

În mai puţin de o lună, în China, îşi va deschide porţile unul dintre cele mai frumoase şi asteptate hoteluri din lume, datorită designului său unic ce imită răsăritul soarelui.

Situat la distanţă de doar o oră de centrul Beijingului şi la mai puţin de 30 de minute de Marele Zid Chinezesc, hotelul Sunrise Kempinski va deveni centrul de afaceri, conferinţe, târguri şi expoziţii numărul unu din capitala Chinei.

Făcând parte dintr-un uriaş complex cu suprafaţa totală de 14 km pătraţi de pe malul lacului Yanqi, spectaculosul hotel va pune la dispoziţia vizitatorilor săi nu mai puţin de 306 camere şi apartamente de lux, o mulţime de săli pentru conferinţe şi întalniri de afaceri, 14 restaurante şi baruri, un SPA ultra dotat, un club pentru copii şi multe alte facilităţi recreaţionale.

Designul hotelului de 97 metri înălţime a fost semnat de Zhang Hai Ao, arhitectul Huadu Architect Design Company din Shanghai. Construcţia mult aşteptatului resort de lux a durat 24 luni şi, în ciuda faţadei din sticlă ce reflectă culorile schimbătoare ale cerului, constructorii garantează că acesta poate ţine piept unui cutremur cu magnitudine de până la 8 grade pe scara Richter.

Sursa: www.casadex.ro

Sursa foto: www.kempinski.com

hotel china 2 hotel china 3 hotel china 4 hotel china 5

Adaugă un Comentariu

*