Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » UMANITAR: Fă şi tu o donaţie pentru copiii îngrijiţi în adăpostul de la Valea Popului!

UMANITAR: Fă şi tu o donaţie pentru copiii îngrijiţi în adăpostul de la Valea Popului! 

Sursa foto: prgabriel.files.wordpress.com

Dâmboviţenii care doresc să facă un gest caritabil, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, sunt aşteptaţi cu donaţii în bani, rechizite, alimente neperisabile, medicamente, obiecte de uz casnic sau materiale de curăţenie la sediul Finaţelor Publice Dâmboivţa (Zona 2 Brazi), până vineri – 16 decembrie, ora 12:00. Persoană de contact: Cătălin Dumitru, camera 134 – Mezanin, telefon 0743.116.568, e-mail catadumitru77@gmail.com. Nu se colectează haine!

Toate donaţiile primite vor ajunge, aşa cum se întâmplă de mai mulţi ani, la copiii aflaţi în grija Asociaţiei „Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi”, înfiinţată şi coordonată de părintele Nicolae Tănase, din localitatea Valea Plopului, judeţul Prahova. În adăpost, sunt îngrijiţi peste 200 de persoane, copii născuţi în urma renunţării la avort, copii recuperaţi din stradă, copii abandonaţi în spitale, copii cu deficienţe, copii născuţi în urma unor violuri, copii aduşi de mame pentru o perioadă determinată din cauza problemelor sociale, tineri daţi afară din orfelinate după împlinirea vârstei de 18 ani, gravide sau mame alungate din familie.

Deplasarea către Valea Plopului se va efectua vineri după-amiază. La finalul campaniei, se va prezenta un raport cu sumele colectate şi modul în care au fost cheltuite, cu documente justificative în acest sens. Toţi donatorii vor fi pomenţi de părintele Nicolae Tănase în altarul bisericii de la Valea Plopului.

Adaugă un Comentariu

*