Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » UN ROMÂN ȘOMER A DEVENIT TERORIST ÎN ITALIA! A pus o bombă la o fabrică de jucării

UN ROMÂN ȘOMER A DEVENIT TERORIST ÎN ITALIA! A pus o bombă la o fabrică de jucării 

roman-italia k

Nebunia începe la 7.15, vineri 28 iunie, când românul Ion Nini Dafinu, fost angajat al cunoscutei fabrici de jucării, folosind o stratagemă traversează poarta automată și intră în hala întreprinderii, din zona Fontenoce la Recanati. Parchează mașina Matiz Daewoo gri plină cu material exploziv, lângă niște cartoane, în apropierea zonei de lucru. Apoi o incendiază și fuge pe jos, suferind o arsură la braț.

Atentatorul a fugit cu un Fiat Punto (cu numărul de înmatriculare DX180KP), furat Alessandrei Amichetti, educatoarea de la creșa situată la mai puțin de o sută de metri de fabrică.

Nini a pulverizat pe fața educatoarei un spray iritant, a amenințat-o cu un cuțit și după ce a îmbrâncit-o și a lovit-o a fugit. „M-am temut că voi muri”, a povestit Alessandra Amichetti, educatoare de 37 de ani din Recanati.

„Am sosit la creșă la 7.20 pentru a deschide, așa cum fac în fiecare dimineață – povestește Amichetti.  Am coborât din mașină și am văzut un bărbat venind spre mine. Credeam că vrea niște informații. Se apropie de mine și spune: „Da-mi cheile de la mașină altfel de omor, am un cuțit”.

 CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*