Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Unde s-au evaporat parlamentarii dâmboviţeni?

Unde s-au evaporat parlamentarii dâmboviţeni? 

parlamentari

În ultima vreme, prea iubiţii parlamentari de Dâmboviţa, mulţi şi de pe la toate culorile politice, nu prea îşi mai fac veacul prin judeţ. Spun oamenii că uşile cabinetelor parlamentare, care funcţionează pe… aiurea, zac mai mult închise.

Ce-i drept, nici noi, ziariştii, nu prea le-am mai văzut fizicul aleşilor nici pe la conferinţele de presă, nici pe la întâlnirile generate de anumite evenimente de interes local. Ne mai intersectăm cu demnitarii doar pe reţelele de socializare, când postează diferite fotografii de pe varii meridiane ale lumii sau transmit refulări politice.

Totuşi, îi aşteptăm în gara noastră… mică. Exact ca pe trenul de Pietroşiţa!

3 Răspunsuri la Unde s-au evaporat parlamentarii dâmboviţeni?

 1. vasile

  Chiar vreti sa se reintoarca?? Eu unul nu vreau…mai scade criminalitatea la nivelul orasului! Duca-se de tot!

   
 2. moshu49

  a propos: achit din pensia babană biletul de tren pînă la Pietroşiţa şi retur pentru primul parlamentar care are „curaj” ca pînă la 01 septembrie a.c. să facă această plimbare (bucuraţi copiii la noul început de an şcolar, minunaţilor!) :)

   
 3. Cristea Elena

  Unii sunt disparuti de ani! Dar sunt convinsa ca-si deconteaza cheltuielile pe cabinete! ( pe usile carora zac programele de audienta)E si asta o performanta, care le poate aduce…o marire salariala, conform indicatorilor de performanta ai domnului Oprea!

   

Adaugă un Comentariu

*