Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 13, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Unde se va opri Dragnea?

Unde se va opri Dragnea? 

ion obagilaSpeculaţia, supoziţia, vorbitul pe la colţuri şi neasumarea responsabilităţii au devenit, la noi, norme ale laşităţii. În cazul lui Adrian Ţuţuianu, fostul ministru al Apărării Naţionale, încă se şuşoteşte pe sub masă, se fac scenarii prin studiourile TV, se lansează ipoteze, mulţi îşi dau cu părerea aşa, să treacă timpul şi să nu deranjeze prea mult.

Ce ne mai ascundem sub preş! Adrian Ţuţuianu a fost decapitat de Liviu Dragnea, cel care deţine în momentul de faţă toate butoanele în PSD şi plesneşte fără milă, cum îi pâlpâie un beculeţ pe panoul unde sunt monitorizaţi continuu colaboratorii…

Mă aşteptam ca politica în România să se facă după norme civilizate, europene, bărbăteşte măcar! Văd însă că, la noi, încă se acţionează ca acum trei sute de ani, ca la palatul sutanului din Stambul. Cum simţea că există riscul ca unul dintre generalii săi să-l trădeze, cum îi lua maul!

Aşa s-a întâmplat şi în cazul Adrian Ţuţuianu. Dragnea i-a făcut vânt! Toată lumea se comportă ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Merge înainte, dar cu capul plecat! Ce s-a petrecut însă în PSD este destul de grav, nemaiîntâlnit din 1990 încoace. Un episod mizerabil, care arată că, pentru putere, unii sunt capabili să distrugă orice.

Mă întreb dacă Dragnea se va opri aici şi nu-l va urmări cu răzbunarea pe Ţuţuianu şi în judeţ. Apropo, tot pe la colţuri se vorbeşte şi asta! Plus că judeţul va fi izolat. Gata cu fonduri, proiecte, vizite de miniştri… Primarii din judeţ se tem că nu-i va mai băga nimeni în seamă prin ministere, agenţii. Scârbos tip de politică!

Ion Obăgilă

Răspuns la Unde se va opri Dragnea?

  1. Afara cu javra de Tutuianu

    Tutuianu este un ordinar nenorocit , o mizerie subumana care s-a inconjurat de incompetenti , nulitati si curvete. Asta a fac ut mult rau oamenilor ,atat el cat si jegurile care sunt pe langa el. Acesta mizerie subumana trebuie sa dispara din politica romaneasca si sa plateasca pentru faptele reprobabile facute. Acest mizerie umana se razbuna si pe familia lui si face rau Din Placere, dezaxatul. Puscaria sa-l manance atat pe el cat si pe acolitii lui jegosi.

     

Adaugă un Comentariu

*