Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » UNITATE: În Primăria şi Consiliul Local Voineşti se face doar politica cetăţeanului

UNITATE: În Primăria şi Consiliul Local Voineşti se face doar politica cetăţeanului 

investire voinesti 2

În prezenţa prefectului judeţului Dâmboviţa – Antonel Jîjîie, astăzi, la Voineşti, a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local 2016 – 2020. Au ţinut să fie prezenţi la acest eveniment desfăşurat în sala de festivităţi a Casei de Cultură zeci de cetăţeni din comună.

După depunerea jurământului de către primarul Gabriel Dănuţ Sandu, cei 15 consilieri locali, 12 de la PSD şi 3 de la PNL, au ales prin vot secret viceprimarul localităţii. A existat o singură nominalizare: Claudiu Popa. Tânărul edil a fost votat în unanimitate. Sala a aplaudat decizia aleşilor.

investire voinesti 1Gabriel Dănuţ Sandu, primarul comunei Voineşti, a mulţumit prefectului Antonel Jîjîie pentru că astăzi a fost alături de comuna Voineşti la constituirea şi depunerea jurământului de către noul consiliu local. De asemenea, edilul i-a felicitat pe toţi cei care s-au înscris în competiţia electorală din 5 iunie, candidaţi susţinuţi de partide sau independenţi. Totodată, Gambă a mulţumit şi cetăţenilor comunei pentru spiritul civic de care au dat dovadă, participând în număr mare la procesul de vot.

Primarul le-a promis locuitorilor că, începând de astăzi, în Consiliul Local Voineşti şi în Primărie, nu se va face decât politica comunităţii, aleşii şi funcţionarii publici vor fi uniţi şi dedicaţi comunităţii.

„Vom elabora şi adopta cele mai bune proiecte de hotărâre privind dezvoltarea Voineştiului, pentru creşterea nivelului de trai pentru toţi locuitorii comunei”, a declarat Gabriel Dănuţ Sandu.

Atât primarul, cât şi viceprimarul şi-au început astăzi cel de-al treilea mandat consecutiv în fruntea comunei Voineşti.

investire voinesti 3

Adaugă un Comentariu

*