Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UNPR: Adrian Ţuţuianu este disperat fiindcă PSD Dâmboviţa se află în cădere liberă!

UNPR: Adrian Ţuţuianu este disperat fiindcă PSD Dâmboviţa se află în cădere liberă! 

dumitru miculescu

Liderul UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, nu a lăsat netaxată declaraţia preşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu, care a spus că şeful UNPR cumpără primarii din judeţ cu sume cuprinse între 15.000 şi 20.000 de euro sau cu autoturisme de lux.

Miculescu consideră că acuzaţiile lansate în spaţiul public de către Adrian Ţuţuianu sunt extrem de grave, neadevărate şi calomniatoare.

„Îl somăm public să renunţe la aceste dezinformări cu care ne-a obişnuit încă de la intrarea sa în politică”.

Consideră preşedintele UNPR Dâmboviţa că Ţuţuianu probabil a pierdut noţiunea banului, din moment ce vehiculează în intervenţiile sale asemenea sume de bani, la care dâmboviţeanul de rând nici măcar nu visează. În opinia liderului UNPR, Ţuţuianu încearcă inutil să-i târască în tot soiul de scandaluri doar pentru a le perima imaginea.

Atacurile lui Ţuţuianu au ca punct de plecare disperarea datorată faptului că PSD, în Dâmboiviţa, nu mai are un loc de frunte în preferinţa electoratului.

„Am aflat de la mai mulţi lideri ai PSD că organizaţia judeţeană a social-democraţilor este în cădere liberă în opţiunile de vot ale dâmboviţenilor”.

Dumitru Miculescu este convins că Ţuţuianu crează asemenea diversiuni în mediul public „să distragă atenţia dâmboviţenilor de la dezastrul administraţiei judeţului pe care el şi echipa lui l-au făcut”.

Îl sfătuieşte, ironic, şeful unpr-iştilor dâmboviţeni ca, mai bine, în cadrul apariţiilor sale politice „să le povestească oamenilor câte locuri de muncă a creat, câţi investitori au venit în judeţ pentru a contribui la dezvoltarea socio-ecxonomică a acestuia”.

Spune Dumitru Miculescu că preşedintele CJ Adrian Ţuţuianu „trăieşte, administrativ, vorbind, din proiectele moştenite de la Florin Popescu, fostul şef al Consiliului Judeţean.

3 Răspunsuri la UNPR: Adrian Ţuţuianu este disperat fiindcă PSD Dâmboviţa se află în cădere liberă!

 1. moshu49

  întărîtă-i drace! :)

   
 2. Aspida

  dă-le și matale un zvâc, moșule! :)

   
 3. rica

  Blestemul cainilor eutanasiati!!!

   

Adaugă un Comentariu

*