Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » UNPR Dâmboviţa acuză PSD că se foloseşte de resursele statului în campania electorală

UNPR Dâmboviţa acuză PSD că se foloseşte de resursele statului în campania electorală 

bogdan manole

Cei care încalcă flagrant legea strigă hoţii! Aşa a caracterizat, în puţine cuvinte, liderul UNPR Dâmboviţa campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Ţinta lui Bogdan Manole sunt cei din PSD, pe care îi acuză că se folosesc de bani publici şi resurse materiale ale statului pentru propaganda electorală.

Mai acuză Bogdan Manole că sunt şi primari pe funcţie care trimit în campanie funcţionarii publici, în timpul programului de lucru. Mulţi dintre aceşti angajaţi ai statului ar avea misiune precisă: să-i ameninţe pe oameni că, dacă nu votează cu actualul edil, vor rămâne fie fără ajutoarele sociale, fie fără locurile de muncă.

„Ar trebui să avem o campanie electorală curată, să lăsăm cetăţeanul să voteze cum doreşte, nu sub presiune. Nu ar trebui folosite astfel de tehnici de ameninţare. Noi, cei de la UNPR, am dus o campanie electorală care s-a bazat pe respect şi discuţii cu oamenii. Eu am depăşit 300 de kilometri, mergând pe jos în judeţul Dâmboviţa”, a declarat Bogdan Manole.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda UNPR Dâmboviţa, Cod mandatar: 21160053

 

Adaugă un Comentariu

*