Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UNPR Dâmboviţa pregăteşte dezvăluiri de senzaţie despre cheltuirea banului public în judeţ

UNPR Dâmboviţa pregăteşte dezvăluiri de senzaţie despre cheltuirea banului public în judeţ 

dumitru miculescu

Dumitru Miculescu, preşedintele UNPR Dâmboviţa, nu a renunţat la ideea de a cere socoteală liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în faţa organelor de cercetare penală, pentru afirmaţiile calomnioase şi insultătoare proferate la adresa sa şi a partidului pe care îl reprezintă.

Şeful UNPR doreşte ca oamenii legii să investigheze cum au stat lucrurile, de unde au pornit acuzele nefondate ale lui Ţuţuianu, potrivit cărora un lider UNPR ar fi încercat să mituiască aleşii locali târgovişteni, oferindu-le 10-15 mii de euro, pentru a vota un anume candidat pentru fotoliul de viceprimar.

Evenimentul cu pricina s-a consumat vineri, când doi consilieri, Tudorică Răducanu şi Andrei Albu, au fost aleşi de majoritatea PSD, plus votul liberalului Claudiu Dumitrescu, viceprimari ai Târgoviştei.

„De fapt, după cum au ieşit voturile, aţi putut vedea cine pe cine a plătit, cine a şantajat şi cine a făcut presiuni”, a spus Dumitru Miculescu.

Liderul UNPR a promis că, de săptămâna viitoare, va ieşi în conferinţele de presă pentru a arăta dâmboviţenilor, cu probe palpabile, cum s-au cheltuit banii publici de către administraţia Ţuţuianu în acest judeţ.

Hotărârea de a trece la seria de dezvăluiri, care ar trebui să pună în mişcare şi instituţiile abilitate ale statului, va fi luată de întreaga conducere a organizaţiei UNPR Dâmboviţa.

2 Răspunsuri la UNPR Dâmboviţa pregăteşte dezvăluiri de senzaţie despre cheltuirea banului public în judeţ

 1. Cocuta

  Domnule Miculescu, felicitari! Desi dovezile ati fi putut sa le fi prezentat cu mult inainte de a incepe campania electorala, va multumesc ca in sfarsit, scapati judetul de aceasta pleava rosie de hoti ce si-au impartit teritoriul dupa bunul lor plac! Ce se mai aude despre „mesterul Manole” de la drumuri? Am auzit ca a avut o tentativa -din pacate nereusita- de sinucidere prin spanzurare!

   
 2. moshu49

  aștept „pupat toți piața endependenți”…
  că, nu-i așa, „sluga vrednică păcat să fie stăpîn” 😉

   

Adaugă un Comentariu

*