Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UNTOLD Festival asigură bilete gratuite şi cu reducere pentru donatorii de sânge

UNTOLD Festival asigură bilete gratuite şi cu reducere pentru donatorii de sânge 

untold festival

Donatorii de sânge din centrele regionale și județene de transfuzii primesc reducere la abonamentele UNTOLD dacă intră pe www.untoldfestival.com și completează formularul de donator. Mai mult, între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă București, amplasată la intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete la festival.

“Festivalul UNTOLD are loc la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, un loc care a făcut România faimoasă în întreaga lume pentru legendele cu Dracula. În contextul în care România se confruntă cu o lipsă acută de sânge în unitățile medicale, o campanie care se inspiră din aceste legende pentru a atrage atenția asupra unei probleme reale este mai mult decât binevenită. Prin campania «Pay with blood», ne dorim să creștem gradul de conștientizare a acestei nevoi și să contribuim la creșterea numărului de donatori în România”, spune Bogdan Buta – director general UNTOLD Festival.

România ocupă în prezent penultimul loc din Europa la numărul de donatori activi de sânge, potrivit Institutului naţional de Transfuzie Sanguină. La nivel național, doar 1,7% din populația țării donează sânge, iar cei mai mulți devin donatori doar atunci când trebuie să ajute o persoană apropiată lor, arată datele Institutului Național de Transfuzie Sanguină.

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltată de UNTOLD Festival în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină și cu sprijinul McCann București.

Adaugă un Comentariu

*