Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » UPDATE: 17 percheziții, 8 suspecți reținuți. Au furat din locuințe bunuri de un miliard de lei! VIDEO

UPDATE: 17 percheziții, 8 suspecți reținuți. Au furat din locuințe bunuri de un miliard de lei! VIDEO 

perchezitii prahova

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală şi Urbană, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul IPJ Prahova, au efectuat astăzi – 5 noiembrie, 17 percheziţii domiciliare în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Mizil.

Acțiunile au vizat persoane bănuite de furturi din locuinţe, care ar fi săvârşit mai multe fapte de acest gen pe teritoriul municipiului Ploieşti, precum şi depistarea unor bunuri susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte. Prejudiciul cauzat prin faptele săvârşite a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 100.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de lei, mai multe ceasuri, testere auto și contracte de amanet. Opt persoane, bănuite în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*