Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » UPDATE: ALEXANDRU ANDREI ȘTEFAN FUSESE AMENINȚAT CU MOARTEA DE MAI MULTĂ VREME! ”De ce nu ne-a spus, că-l duceam noi la școală”

UPDATE: ALEXANDRU ANDREI ȘTEFAN FUSESE AMENINȚAT CU MOARTEA DE MAI MULTĂ VREME! ”De ce nu ne-a spus, că-l duceam noi la școală” 

politie elev injunghiat

Incidentul petrecut astăzi, la prânz, în centrul Târgoviștei, este fără precedent. Un elev de clasa a IX-a a fost omorât cu sânge rece de un alt elev, pe drumul către școală.

Un văr al victimei spune că Alexandru fusese amenințat de mai multă vreme de agresor, însă nu a crezut că acesta își va duce planul diabolic până la capăt și nu a spus nimic familiei.

Din păcate, astăzi, s-a produs inevitabilul. Alexandru Andrei Ștefan a fost înjunghiat în gât și a murit după 30 de minute la spital, chiar dacă medicii au făcut eforturi să-l salveze.

În curtea unității medicale, bunica repeta continuu: ”De ce nu ne-a spus, că-l duceam noi la școală…”. Aflase de la celălalt nepot despre amenințările la care fusese supus Alexandru.

Astăzi, toate cadrele didactice și elevii de la Colegiul Național Economic ”Ion Ghica” din Târgoviște erau în stare de șoc. Pe Alexandru Andrei Ștefan, din clasa a IX-a E îl știau ca pe un copil foarte bun, cu rezultate bune la învățătură, un copil care nu a creat niciun fel de probleme disciplinare.

”Toți suntem în stare de șoc pentru că nu ne putem explica ce a putut să conducă la asemenea tragedie. Agresorul nu este elev al școlii noastre. Incidentul nu s-a întâmplat în școală, ci pe stradă.

Gardianul școlii nu avea cum să vadă. El stă la intrarea în școală, iar nenorocirea s-a întâmplat într-un gang în apropierea școlii. Și dacă paznicul ar fi avut cum să vadă, el nu putea să intervină pentru că este la oarecare distanță de școală”, a declarat prof. Suzana Ilie, directorul Colegiului Economic.

Adaugă un Comentariu

*