Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Au gonit spre moarte cu 160 de km/oră!

UPDATE: Au gonit spre moarte cu 160 de km/oră! 

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Tragedia petrecută, în această dimineaţă, la ieşirea din satul Burduca, a înfrigurat un întreg judeţ. Trei tineri, încă nedeprinşi cu tainele vieţii, au trecut în nefiinţă. Se întorceau de la o nuntă consumată la Popasul Dragodana. Fusese o petrecere pe cinste. Spun unii dintre participanţii la eveniment că cei trei s-au distrat de minune. Au râs, au dansat, au cântat…

Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple câteva ore mai târziu. Liliana s-a simţit minunat alături de prietenul său, Marian. Au postat pe Facebook un filmuleţ cu ei doi în autoturism, plini de viaţă, ascultau muzică la un volum ridicat.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt tinerii care au pierit în accidentul de la Burduca

La finalul nunţii, au plecat spre casă. L-au luat în maşină şi pe Adrian Soare, care le era bun prieten. Regretele sunt tardive, dar sunt voci care susţin că Marian nu ar fi trebuit să se afle la volan în această dimineaţă. Nuntaşii au spus că el ar fi băut prea mult. De altfel, şi în maşina distrusă, a fost găsită o sticlă de whisky.

Tânărul şofer a apăsat prea tare pedala de la acceleraţie. Maşina a scăpat de sub control şi a ţîşnit, incontrolabil, ca o săgeată, izbindu-se de un cap de pod, apoi a căzut într-o vale. Acul kilometrajului s-a blocat la 160 km/h.

CITEŞTE ŞI: Trei tineri au murit într-un accident rutier la Burduca

Vestea tragediei s-a răspândit rapid. La locul accidentului au venit într-un suflet mirele şi mireasa şi invitaţii care nu ajunseseră încă acasă după nuntă. A fost ceva înfiorător. Imagini pe care cei de faţă au spus că nu le vor uita niciodată.

Reţelele de socializare sunt îndoliate. Colegii, prietenii, vecinii, consătenii lui Marian, Liliana şi Adrian sunt răvăşiţi de durere, încă nu le vine să creadă că a putut să se întâmple o asemenea nenorocire. Adrian Soare ar fi împlinit 16 ani pe 21 august.

Trupurile celor trei tineri vor fi ridicate de la morgă mâine.

Adaugă un Comentariu

*